Rólunk

A természetes mindig divat marad!

Mindenféle káros adalékanyagoktól mentes, természetes dekorkozmetikumokat álmodtunk meg. És megvalósítottuk…

Mára végeláthatatlan kínálat tárul elénk a dekorkozmetikumok piacán, a bőség zavarában pedig nehézséget okozhat megtalálni, azt, amit keresünk. A minőség rovására ment a tartósságra, minél hosszabban tartó szavatosságra való törekvés és a tömeggyártás. Közben elfeledkezünk arról, ami igazán fontos: a bőrünkről!

Ezért álmodtunk egy nagyot és mindenféle káros adalékanyagoktól mentes, természetes termékek elkészítésébe kezdtünk, ami bőrkímélő összetevői ellenére mégis jó fedést és szépen pigmentált színeket biztosít.

Így saját konyhánkban kísérletezésnek kezdtünk, hogy első körben saját felhasználásra készítsünk olyan dekorkozmetikai termékeket, amelyektől nem csak szépülünk, hanem a bőrünket is ápoljuk.

Végül érzékeny bőrű és allergiás ismerőseinktől, barátainktól is pozitív visszajelzések érkeztek a termékek használata közben, így álmaink egyre nagyobbra nőttek.

Az első apró sikerek hamar jöttek, ám a tökéletes minőségű termékek egy hosszú, precíz munkafolyamat végeredménye. A folyamatnak pedig sosincs vége, ugyanis munkánk legszebb része, hogy mindig van valami új szín, új igény és új csoda születőben.